Minä


                                                   
Moi! Noissa ylemmissä kuvissa olen minä, tämän blogin kirjoittaja eli Sapu. Tai oikeestaan Sapu on mun ns. 'nettinimi', oikeelta nimeltäni oon Saara. Oon 14 vuotias ja meen kesän jälkeen kahdeksannelle luokalle. Asun Pirkanmaalla, tarkemmin Nokialla ja pidän täällä Kht Kesäniittyä yhessä pikkusiskoni Sipen (Siirin) kanssa. Mun perheeseen kuuluu isä, äiti, pikkusisko (Sippe :D) ja kaksi kania, Rumbe ja Neppa. 

Harrastan keppihevosia (yllätys) ja oon harrastanu niitä jo 2013 alkuvuodesta lähtien. Ratsastelen yleensä vähintään sen 2 kertaa viikossa, niin yksin, kun Sipen tai Mariankin kanssa. Ratsastuksen lisäksi tykkään myös ommella. Kaikki mun hevoset ja niiden varusteet ovatkin täysin minun käsialaani. 

Keppihevosten lisäks harrastan oikeita hevosia. Tai niin, mitä kaikkea siihen kuuluukaan: ratsastamista, hoitamista, tallin tekoo ym. Tallilla käyn noin kolmisen kertaa viikossa ja siihen kuuluu vakiotunti, estetunti ja tallintekopäivä. Oikeita hevosia oon harrastanu sen 4 vuotta. Lisäks harrastan piirtämistä ihan oman aikani kuluks. Jaaaaaa tietysti kaikkii näit kuvailujuttui mitä tän keperiharrastuksen ohella tulee.

Sit vielä loppuun muita someja, missä voitte mua seurailla:

IG:
kepparitili: @kht_kesaniitty_sapu
keppariextra: @kesaniitynextra
kepparikisatiimin tili: @team.possible
naamatili: @saaaramariaa

YT: Kht Kesäniitty

<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti