Minä


                                                   
Moi! Noissa ylemmissä kuvissa olen minä, tämän blogin kirjoittaja eli Saara. Oon 14 vuotias ja oon kahdeksannella luokalla. Asun Pirkanmaalla, tarkemmin Nokialla ja olen Kht Kesäniityn ainoa omistaja. Mun perheeseen kuuluu isä, äiti, pikkusisko ja kaksi kania, Rumbe ja Neppa. 

Harrastan keppihevosia (yllätys) ja oon harrastanu niitä jo 2013 alkuvuodesta lähtien. Pyrin ratsastelemaan sen 2 kertaa viikossa, niin yksin, kun Mariankin kanssa. Lisäks meillä on kisatiimi Possible, johon kuuluu tällähetkellä minä, Maria ja Viivi. Ratsastuksen lisäksi tykkään myös ommella. Kaikki mun hevoset ja niiden varusteet ovatkin täysin minun käsialaani. 

Keppihevosten lisäks harrastan oikeita hevosia. Tai niin, mitä kaikkea siihen kuuluukaan: ratsastamista, hoitamista, tallin tekoo ym. Tallilla käyn noin kolmisen kertaa viikossa. Oikeita hevosia oon harrastanu sen 4,5 vuotta. Lisäks harrastan piirtämistä ihan oman aikani kuluks. Jaaaaaa tietysti kaikkii näit kuvailujuttui mitä tän keperiharrastuksen ohella tulee.

Sit vielä loppuun muita someja, missä voitte mua seurailla:

IG:
kepparitili: @khtkesaniitty
keppariextra: @kesaniitynextra
kepparikisatiimin tili: @team.possible
hevostili: @saaaramariaa

YT: Kht Kesäniitty

<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti